OR advies nodig?

OR Advies

Soms weet je als ondernemingsraad even niet hoe je met een bepaald probleem om moet gaan en heb je OR advies nodig. Dan is het handig als je met je eigen adviseur kan bellen voor advies. Of als je een persoonlijke afspraak kunt maken om het één en ander te bespreken.

Als je vragen hebt sta ik je graag te woord. Mijn telefoonnummer is 06-10169123.

Formulier voor aanvraag offerte OR advies

Over welke onderwerpen kan ik OR advies geven?

Je kunt mij niet alleen inschakelen voor mijn specialismen fusie, reorganisatie en pensioen. Maar ook voor de volgende onderwerpen: onderhandelen, sociaal plan, herwaardering functies, RI&E (arbo) en beoordeling bedrijfscijfers.

Verder heb ik meer dan 5 jaar praktijkervaring. Vanwege deze ervaring kan je je ook over de kleinere onderwerpen adviseren, zoals het opstellen van een jaarverslag, professioneel op een instemmings- of adviesaanvraag reageren, probleemgedrag managers, hoe zorg je ervoor dat de ondernemer je serieus neemt, enzovoort.

Waarschijnlijk heb ik niet alle onderwerpen benoemd. Mocht er een onderwerp zijn waar ik je geen OR advies over kan geven, dan kan ik je doorverwijzen naar een adviseur die daar wel kundig in is.